16/9 2012


Minnesanteckningar förda vid FRK Smålands Styrelsemöte via MSN 2012-06-19
Deltagare: Elenor Rohlin, Jessica Svensson, Ing-Mari Lindh, Alexandra Wolf

Mötet handlade denna gång enbart om stundande Sommarträff i ASA, 7-8 juli.
Kurserna för Maria Jogeland är fullbokade och det finns reserver. Tyvärr har inte alla fått plats, och styrelsen har fått frågan om att ta in en instruktör till, men då det är första året med detta upplägg, beslutade vi att inte göra det denna gången. Bättre att göra detta till något bra och i så fall tänka på fler grupper nästa år. Vi formulerade också tanken att försöka ordna en kurs/träningsdag för någon instruktör till hösten.
Elenor har bokat rum åt Maria på vandrarhemmet, och hon ska bjudas på mat och övernattning. Elenor, Anette och Jessica från styrelsen ska också stanna kvar över natten.
Bord är bokat på Asa Herrgårds sommarveranda till lördagkvällen, man får själv anmäla om man vill hänga med där.
Vi gick igenom funktionärerna. De flesta har ordnat sina funktionärer, någon har en kvar.
Det är klart med domare, det blir: Maria Jogeland, Inger Karlsson, Katarina Ljungkvist, Roger Blom och Jonas Mjärling.
Ing-Mari ansvarar för maten både lördag och söndag, Wivi har lovat att hjälpa till också.
Lunch bestående av pastasallad med kyckling, bröd och måltidsdryck samt kaffe ska ordnas till lördagen. Till söndagen behövs fem fikakorgar med kaffe, fralla och kaka till funktionärer på stationerna. Till lunch grillar vi hamburgare. Förra året beräknades en per person vilket inte alls var tillräckligt, så i år räknar vi med två per person.
Elenor har sponsring på gång från Lammhults möbler, det ska gå till domarna. Sedan behöver vi också priser till domarnas val, Elenor kollar med lokala blomsteraffären. All sponsring är välkommen!!
Priserna är beställda, och kommer veckan före WT.
Anette och Elenor har varit på Asa och tittat ut platsen för Marias kurs. De har även gjort WT-upplägget på stationerna, och är mycket nöjda med resultatet. Det blir markeringar, vatten, dirigeringar och närsök på tid. 500 skott till apportkastare och startpistol är införskaffade. 
Jessica och Elenor sköter sekretariatet, samling för de startande: Nkl 09.00, Ökl 10.00 och Ekl 11.00. Jessica ordnar katalog samt nummerlappar. Ekipagen ska gå i nummerordning på stationerna, så blir det inte så mycket klungor av folk som väntar på varandra. Övriga i styrelse och andra funktionärer jobbar i rutorna.
Vi pratade om ifall vi skulle göra lite extrapuffar för Sommarträffen på Facebook, mm men eftersom kuren är full och vi har mycket anmälningar till WT (och anmälningstiden ännu inte gått ut), bestämde vi att det nog blir ganska ”lagom” ändå.
Vid protokollet

Ing-Mari Lindh